03-02-04

Peperonata (Paprikastoofpotje)

De traditionele Italiaanse peperonata is een werkje van lange duur, maar met de snelkookpan maak je het heel wat vlugger klaar.
Ingrediënten :

500 gr tomaten - 1 kg paprika's - 1/2 glas olijfolie - 1 ui - 1 handvol basilicum - peper - zout

Bereiding :
Haal de steeltjes van de paprika's, snijd ze in repen, haal de zaden eruit en was ze.

Laat de olie warmen in de snelkookpan. Doe er de fijngesneden ui bij,en ook de ontpelde,ontpitte en in stukken gesneden tomaten, de paprika's en de basilicum. Kruid met zout en roer dooreen.
Sluit de snelkookpan. Zodra het fluitsignaal begint, zet je het vuur wat zachter en laat nog ca. 15 minuten stoven.
Buon appetito!
Recept : Spaghettitaliani

08:51 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.