25-02-05

Zucchine al ripieno leggero (Courgettes met een lichte vulling)

Ingrediënten :
6 kleine courgettes - 3 grote aardappelen - ei - nootmuskaat

Bereiding :
Schil de aardappelen en kook ze gaar.

Kook ook de courgettes lichtjes (ca. 10 minuten) : ze moeten uit het water gehaald worden voor ze gaar zijn, anders worden ze te slap.
Snijd de courgettes in twee, haal er wat vruchtvlees uit en leg ze op een ovenplaat.

Draai de aardappelen door een groentenzeef, voeg er het vruchtvlees van de courgettes bij, het ei en meng alles goed dooreen.

Kruid met nootmuskaat en vul de courgettes hiermee. Je kan dit doen met een lepeltje of met een patisseriespuit.

Zet de courgettes ca. 30 minuten in de oven. Zet de laatste minuten de grill aan, zodat de courgettes mooi gratineren.
Dien Warm op.


Buon appetito!


Recept : Gaia

15:14 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.