15-03-05

Carpaccio di zucchine (Carpaccio van courgettes)

Ingrediënten :
4 courgettes - 2 citroenen - 200 gr verse geitenkaas - 100 gr geroosterd brood in blokjes - 8 noten - 2 lepels olijfolie - peper - zout

Bereiding :
Snijd de courgettes heel fijn in de langsrichting.  Dat gaat het best met een dunschiller.  Leg ze op een schotel en besprenkel met het citroensap.  Laat 1 uur rusten.
Giet de courgetteplakjes af en leg ze op 4 borden zoals een carpaccio.  Leg er de blokjes kaas bovenop.
Hak de noten fijn.  Strooi ze samen met de broodkorstjes over de courgettes.
Meng de olie met peper en zout en giet over de courgettes.

Buon appetito!

Recept : Cucina con me.

14:17 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.