28-05-05

Insalata di asparagi e fragole (Salade van asperges en aardbeien)

Ingrediënten :
1 kg witte asperges - 500 gr aardbeien - 200 gr champignons - rucola
Saus : 0,4 dl rode wijnazijn - 0,3 dl appelsap - 0,7 dl olijfolie - peper - zout

Bereiding :
Schil de asperges en kook ze gaar (ca. 20 minuten)
Was de aardbeien en snijd ze in schijfjes.
Maak de champignons schoon en snijd ze in schijfjes. Was de rucola en droog goed af.
Meng de azijn met het appelsap en zout. Voeg langzaam de olie toe.
Snijd de gekookte asperges in stukken van 5 cm en voeg de andere ingrediënten toe.  Giet de saus over de asperges en meng goed dooreen.

Buon appetito!

19:12 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.